Vi gir kunden det glatte lag

Papirdekk er Norges ledende firma innen print finish. Siden oppstart i 1953 har vi etablert oss som et uvurderlig ledd i den grafiske bransjen. Vi er i dag seks ansatte - en sammensveiset gjeng som gjør alt for at du som kunde skal få best mulig service uavhengig av hva du bestiller hos oss.

Hensikten med enhver trykksak er å oppnå oppmerksomhet, økt interesse, og i de fleste tilfeller er hensikten å øke salget. Våre kunder erfarer svært god avkastning av å investere i finish i form av folie, lakk og andre effekter.


Vi har i all tid lagt stor vekt på å levere høy kvalitet og til riktig tid og pris. Papirdekk har et meget godt samarbeid med både store og små aktører i den grafiske bransjen. Vi tar imot oppdrag fra både trykkerier og privatpersoner. Vår kundekrets strekker seg over hele landet, og med vår lange erfaring innen print finish har våre kunder en god tillit til oss.

Papirdekk er en miljøbevisst bedrift, og er godkjent som underleverandør til miljømerkede trykkerier.

Som mangeårig underleverandør til grafisk bransje har vi utviklet en betydelig kompetanse innen print finish og ferdiggjøring av trykksaker.

Vi er utstyrt med de mest effektive maskiner og verktøy, og tilbyr alt fra print finish-design til ferdig trykksak.

Ta kontakt for et godt tilbud!