Morten Eriksen

Daglig leder

Tlf: 920 45 019
Mail: morten@papirdekk.noMorten elsker å jobbe! Kom rett fra militæret og trodde han skulle jobbe som vikarierende lagerarbeider i Papirdekk. Ut i fra gråstenken i håret skjønner vi at det er et par tiår siden. Morten er en kar som kan mye om sin bransje. Har alltid et godt tips til kunden, og er slitsomt ærlig. Han har også en fantastisk evne til å få jobben gjort i tide

- uansett hindringer. Morten har jobbet i Papirdekk siden 1994.

Anita Eriksen

Økonimi/adm.
Tlf: 977 18 805
Mail: anita@papirdekk.no

En dame med bein i nesa som jobber så fort og effektivt at vi vurderer halvering av lønn. Sliter imidlertid med det da hun er kona til Morten. Anita er den som tar seg av så å si alt det administrative i bedriften og holder styr på skuta så den holder rett kurs. Anita begynte i Papirdekk i 2014.

Økonimi/adm.

Jon Simon Lindi

Produksjonsmedarbeider
Tlf: 41 22 58 72
Mail: produksjon@papirdekk.no

Produksjonsmedarbeider

Jon er den som aldri sier nei og er bare en klump med positivitet. Han er løsningsorientert, effektiv og alltid fleksibel til å stå på når det gjelder. Jon er den som sørger for at vi gir "kunden det glatte lag" i form av UV lakk. Han trives aller best når det er litt for mye å gjøre. Jon har vært hos Papirdekk siden 2004.

Jan Erik Hagabråten

Produksjonsmedarbeider
Tlf: 901 63 430
Mail: produksjon@papirdekk.no

Jan Erik er av den typen som nekter å være hjemme når han er syk. Mener alltid at det "går snart over" og kommer på jobb uansett. En mann å ha med seg i krigen på godt og vondt. Jan Erik har voldsom teft for å få flyt i produksjonen, og er ellers også en ganske ålreit fyr. Jan Erik har vært ansatt i Papirdekk siden 2012.